Direktor Novog doma isključen iz DS

Gradski odbor DS u Vranju jednoglasno je odlučio da iz stranke isključi generalnog direktora JP "Novi dom" Gorana Petrovića, člana Izvršnog odbora GO DS.

Izvor: B92

Subota, 12.05.2012.

15:40

Default images

"Zbog prekršaja koji je Petrović učinio, mi smo hitro reagovali. Najpre smo juče, kada smo iz medija saznali šta je učinio, oštro osudili taj postupak, a danas smo na sednici GO jednoglasno odlučili da Petrovića isključimo iz Demokratske stranke", rekao je Tanjugu predsednik vranjskih demokrata Goran Stefanović.

On je naveo da Petrović ima pravo na žalbu i da će, ukoliko disciplinski organi stranke potvrde ovu odluku, on biti smenjen s mesta generalnog direktora JP "Novi dom" u Vranju.

Lokalni mediji preneli su da je Petrović pre tri dana u JP "Novi dom", bez konkursa, zaposlio diplomiranu ekonomistkinju Aleksandru Stojanović, suprugu Nebojše Stojanovića, direktora JP "Uprava Banje" i nosioca izborne liste Nove Srbije za Vranjsku Banju.

Istoga dana, kako su preneli mediji, diplomirani ekonomista Miloš Petrović, sin Gorana Petrovića počeo je, takođe bez konkursa, da radi u JP "Uprava Banje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: