"Pastor ima najbolji program"

Bela Mijavec tvrdi da Ištvan Pastor ima program koji će "unaprediti politički, ekonomski i ukupan život" čitave Srbije.

Izvor: B92

Sreda, 09.01.2008.

15:56

Default images

Predstavnik Mađarske koalicije kaže da je u dosadašnjoj predizbornoj kampanji Pastor "veoma dobro prihvaćen od većinskog naroda širom Srbije". Takođe, Mijavec je na konferenciji za novinare rekao da bi izbor njihovog kandidata 20. januara ubrzao proces evropskog integrisanja naše zemlje.

Takav izbor je "realna mogućnost ukoliko većinski narod u Srbiji promeni svest i probudi se iz svog nacionalnog sna", rekao je Mijavec i kao dobre primere naveo Francuze, koji su za predsednika države izabrali "Mađara Sarkozija" i Nemce čiji je uspešni šef diplomatije bio Joška Fišer, takođe mađarskog porekla.

Mijavec je istakao da će Mađarska koalicija, u kojoj su Savez vojvođanskih Mađara, Demokratska stranka vojvođanskih Mađara, Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara i Mađarski građanski savez, na isti način izaći i na predstojeće pokrajinske i lokalne izbore 11. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: