Vladan Batić u pritvoru

Bivši ministar pravde Vladan Batić pozvan je u sredu popodne telefonom da dođe na informativni razgovor u policiju, saznaje B92.

Izvor: B92

Sreda, 28.09.2005.

23:58

Default images

Povod za informativni razgovro je bilo puštanje iz pritvora lokalnog kriminlaca iz Kruševca, inače člana Jotkine grupe, u vreme dok je Batić bio ministar pravde. Batić se odazvao pozivu i insistirao da mu bude urađen test na poligrafu, što je, kako saznaje B92, i urađeno. Četiri sata kasnije saopšteno mu je da će noćas biti zadržan na informativnom razgovoru.

U međuvremenu se oglasila i Demohrišćanska stranka Srbije koja obaveštava javnost da je, kako se navodi, privatna policija Vojislava Koštunice na osnovu laži iznetih od ministra pravde Zorana Stojkovića pozvala večeras na informativni razgovor predsednika stranke Vladana Batića.

Stvarni razlog pivođenja Vladana Batića je, kako navodi njegova stranka, osveta zbog toga sto on jedini iznosi u javnost lopovluke, krađe i kriminal u Vladi Vojislava Kostunice i to od direktora državne TV preko ministra finansija do ministra pravde i samog kabineta Vojislava Koštunice.

DHSS saopštava da je Vladan Batić zapčeo štrak glađu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: