SNS: Za NS najbolje da Pavličić ode

SNS saopštila da će svoje odluke donositi u najboljem interesu građana Novog Sada, a njihov najbolji interes jeste da Igor Pavličić više ne bude gradonačelnik.

Info

Izvor: Tanjug

Subota, 28.07.2012.

17:26

Default images

"Promene kojih se plaši Pavličić i njemu slični političari, a događaju se u Srbiji posle izbora, nisu nikakav pritisak na lokalnu vlast i destabilizovanje prilika u Vojvodini, već jedini način da građani dobiju šansu da bolje žive", kaže se u saopštenju.

Kako je navedeno, "na rad lokalnih samouprava i sunovrat privrede u Vojvodini, u protekle četiri godine, uticale su maglovite i nerazjašnjene javne nabavke, brojne malverzacije i političke kalkulacije, koje moraju da se zaustave".

"Celokupna javnost je upoznata sa korupcionaškim aktivnostima Pavličića i drugih pokrajinskih funkcionera, pa su stoga donekle očekivani njihovi pokušaji da spreče SNS da ih razotkrije, kao i da je objašnjiva i njihova grčevita borba za ostanak u udobnoj fotelji na vlasti", kaže se u saopštenju.

"SNS je šokirana pokušajem novosadskog gradonačelnika Igora Pavličića da deli lekcije o tome šta je politički razumno i šta je volja građana", dodaje se u saopštenju.

Pavličić je za današnji novosadski "Dnevnik" izjavio da nije politički razumno destabilizovati prilike u Vojvodini zbog promene odnosa na republičkom nivou i istakao da postoje pritisci nove republičke koalicije prema Novom Sadu i drugim gradovima i opštinama u pokrajini.

"Ovo su svakako politički pritisci na lokalnu vlast u Vojvodini ali i pokušaj da se vlast na lokalu formira mimo volje građana", rekao je Pavličić povodom najava naprednjaka i lidera URS Mlađana Dinkića da će novosadska koalicija, koju predvodi DS, biti srušena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: