Gojković: NP želi koaliciju sa DS

Maja Gojković izjavila da je razgovarala sa liderom DS o budućnosti Srbije nacionalnim pitanjima i ekonomskim izazovima, ali ne o konkretnim ponudama za vladu.

Info

Izvor: B92

Utorak, 12.06.2012.

23:15

Default images

"Nisam imala ponudu da sa svoja dva poslanika podržim (novu) vladu. Ipak, jasno je da Narodna partija želi koaliciju sa DS", rekla je Maja Gojković, lider Narodne partije, u izjavi za "Novosti".

Na pitanja koliko su tačne spekulacija da bi NP, SPO i manjine mogle da podrže vladu demokrata i socijalista, Gojkovićeva je rekla da nisu "o tom modelu razgovarali" i da je za nju važan program nove vlade Srbije.

"Ponavljam, prirodni partner nam je DS", kazale je Gojković i navela da je razgovarala i s predsednikom Srpske napredne stranke Aleksandrom Vučićem na prijemu u Ruskoj ambasadi, ali ne o formiranju vlade.

Gojkovićeva je rekla da u URS-u nije razgovarano o mogućim koalicijama i da se njen stav nije promenio posle izbora, navodeći da je "cela koalicija govorila da nam strateški partner DS".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

20 h

Podeli: