CS:GO Vip Adria – Squared i BD nastavljaju sa pobedama

U petom kolu ponovo smo mogli videti samo tri meča, jer su KlikTech i Resistance odložili svoj susret. Pobede u ovom kolu zabeležili su Squared (2:0 vs Ripple), Zonic (2:1 vs Locastic) i Binary Dragons (2:0 vs proWInce).

Izvor: Luka Saviæ KlanRUR

Petak, 20.10.2017.

10:59

CS:GO Vip Adria – Squared i BD nastavljaju sa pobedama

Squared – Ripple Esports

Peto kolo je otpočelo duelom dve srpske ekipe – Squared i Ripple Esports. Prva mapa bila je Cobblestone (Squaredov izbor mape), započeli su na CT strani. Squared je izgubio pištolj rundu, i bio je u zaostatku od 4-6 pre nego što je započeo seriju CT rundi i na poluvreme otišao sa skorom 9-6, što je solidna prednost za CT stranu. U drugom poluvremenu se pokazalo zašto su teroristi jači na ovoj mapi. Poput nezaboravne fudbalske utakmice Nemačka – Brazil, Squared je drugo poluvreme dobio 7-1 i osigurao pobedu na Cobblestonu 16-7. Druga mapa bila je Cache i Squared je ovog puta započeo na T strani. Ovog puta su osvojili prvu pištolj rundu, ali ne i narednu. To ih nije omelo i staloženom igrom su na poluvreme otišli sa identičnim skorom kao i na Cobblu. U drugom poluvremenu Ripple je munjevito osvojio prve tri runde, došao do skora 9-9 i dao trunku neizvesnosti i uzbudljivosti meču. Ta neizvesnost nije potrajala, Squared je osvojio narednih sedam rundi i završio Cache 16-9. NyX i ekipa osvajaju nova tri boda i ostaju na prvom mestu Vip Adria Lige.
Zonic Esports – Locastic

Naredni okršaj bio je između dve ekipe koje su pri dnu tabele, Zonic Esports i Locastic. Prva mapa bila je Inferno, Zonic je osvojio pištolj rundu na CT strani, kao i dve naredne. Locastic je odgovorio sa svojih šest, pre nego što je Zonic ušao u mini seriju osvojenih rundi i zatvorio poluvreme sa minimalnim vođstvom od 8-7. U drugom poluvremenu srpski tim je došao do skora 13-8, ali je Locastic ponovo krenuo u comeback. Ovog puta stigli su uspeli da dođu do minimalne prednosti koja im je donela pobedu na prvoj mapi – 16-14. Sledeća mapa bila je Cobblestone, Locastic je sjajno iskoristio stvoren momentum iz prve mape i sjajno započeo T strani Cobbla. Zonicu su dozvolili samo četiri runde u celom poluvremenu i izgledalo je kao da će bez problema zatvoriti i ovu mapu. Druga pištolj runda pripala je Locasticu, pri rezultatu 12-4 imali su više nego dovoljno prostora da komotno zatvore mapu. Zonic to nije dozvolio, došlo je do potpunog preokreta i hrvatski tim je uspeo osvojiti samo još jednu rundu, Zonic Esports se sa 12-4 vratio u meč i osvojio Cobblestone 16-13. Odlučujuća mapa bila je Cache, sada je momentum bio na strani Zonica, jer je Locastic bio malo demoralisan nakon što su, blago rečeno, bacili Cobblestone. Pored toga oni su osvojili pištolj rundu na T strani, ali su ipak na CT stranu otišli sa zaostatkom 7-8. U drugom poluvremenu uspeli su da kontrolišu Zonic, uz male muke došli su do meč lopte, 15-13. Zonic nije želeo lako da se preda i došli smo do produžetka. Nakon trideset rundi Locastic kao da je ostao bez gasa, Zonic je osvojio sve četiri runde produžetaka, i jedva izvukao tri boda u ovom bo3 okršaju.

Binary Dragons – proWince

Nakon prošlonedeljnog odsustva, u poslednjem meču petog kola imali smo priliku da gledamo Binary Dragons kako se bori protiv tima proWince. Zmajevi su komotno započeli Mirage, T strana im je bila besprekorna, ograničili su protivnike na samo četiri runde. Pri rezultatu 11-4, Zmajevima nije bilo potrebno mnogo da završe meč, i to su oni znali. Izgubili su pištolj rundu, ali su bez ikakve muke osigurali pobedu na prvoj mapi – 16-8. Na infernu smo videli malo veću borbu u proWincu. Ovog puta BD je počeo na CT strani, izgubili su pištolj rundu, ali to je bilo otprilike sve što su izgubili u tom poluvremenu. Vezali su osam rundi, a na pauzu otišli sa prednošću od 10-5. Narednu pištoljku su oni osvojili i već kod rezultata 13-5 znali smo ko će uzeti tri poena. Očekivano, LETN1 i ekipa su završili mapu 16-9, osigurali tri boda kao i drugu poziciju na tabeli, odmah ispod Squareda.

U narednom kolu moći ćemo da vidimo zanimljive okršaje poput Squared – Resistance i KlikTech – Ripple Esports. A stanje na tabeli trenutno izgleda ovako:
Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: