Esports B92.net

Timovi Mousesports i Immortals pozvani na Dreamhack Summer

Organizatori turnira Dreamhack Summer odlučili su da nas iznenade i u jednom danu otkriju dva tima koja su pozvana na turnir u Švedskoj.

luka savić klan rur Izvor:
Podeli

Ti timovi su brazilski tim Immortals, koji je trenutno u potražnji za petim igračem nakon što su odlučili da iz tima izbace Linkoln ”fnx” Laua, i evropski tim Mousesports. Mousesports trenutno ima šarenu ekipu, u kojoj je svaki član drugačije nacionalnosti, što je veoma retko u CS:GO svetu.

Ova dva tima priključuju se Gambitu, Fnaticu i SK Gamingu, kao pozvani timovi na turnir u Švedskoj. Preostala tri mesta, popuniće tim koji će biti pozvan od strane organizatora, pobednik američkih kvalifikacija i pobednik evropskih kvalifikacija. Učesnici kvalifikacija su trenutno nepoznati, ali pošto se turnir održava od 17. do 19. juna, saznaćemo ko su ti timovi ubrzo.

Ovaj turnir će se odvijati po poznatom GSL formatu, i prvo mesto će odneti kući 50 000 dolara. Poslednji pozvani tim će biti otkriven uskoro.

Izvor: Klan RUR

Prati B92 na Viberu

CS:GO

Trener Misfitsa na pozajmici u TyLoo

Luis “Peacemaker” Tadeu, trener Misfitsa, nedavno je u ovom timu izgubio svoju poziciju glavnog trenera, pa će se okušati u novom poslu, te otići iz Severne Amerike u Kinu, tačnije u TyLoo.

CS:GO utorak 27.06. 10:29 Komentara: 0

CS:GO: SK novi šampion DreamHack turnira!

Posle promenljivih igri, neizvesnih mečeva, najbolji brazilski tim je odigrao malo bolje u grupnoj fazi, pobedio CLG 2:1, zatim u finalu istim rezultatom fnatic, i tako uspeo da osvoji titulu šampiona DreamHack-a u Jenćepingu!

CS:GO utorak 20.06. 09:27 Komentara: 1
strana 1 od 23 idi na stranu