Trapatoni izostavio Badja iz reprezentacije

Izvor: B92

Petak, 07.02.2003.

20:04

Default images
Selektor italijanske fudbalske reprezentacije Djovani Trapatoni izostavio je Roberta Badja (35) iz sastava koji će u sredu igrati prijateljsku utakmicu sa Portugalom. Pošto su povredjeni napadači Aleksandro del Pjero i Frančesko Toti, očekivalo se da Badjo ima mesta u ekipi. Ipak, Trapatoni je poznatog italijanskog fudbalera izostavio iz tima, uz obrazloženje da mora da misli na budućnost.

"Znam da sve ovo izgleda kao obračun izmadju Roberta Badja i mene, ali to nije tačno. Ako se sećate, ja sam ga doveo u Juventus. Medjutim, sada je drugačija situacija", rekao je Trapatoni.

Badjo, koji je postigao 27 golova u 55 mečeva, koliko je odigrao za nacionalnu selekciju, bio je predmet slične kampanje uoči Svetskog kupa.

Poslednju utakmicu za Italiju odigrao je 1999. godine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Prema reakciji, izgleda da je očekivao ovakvu Trapatonijevu odluku.

"Veoma sam razočaran, ali nisam iznenadjen", rekao je Roberto Badjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: