Lufthanzin plan za Eurowings: Smanjuju troškove, smanjuju i letove

Nemačka avio-kompanija Lufthanza predstavila je plan reorganizacije poslovanja svog niskotarifnog avio-prevoznika Eurowings.

Svet

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.06.2019.

12:50

Lufthanzin plan za Eurowings: Smanjuju troškove, smanjuju i letove
FOTO: EPA, ARMANDO BABANI

Ta avio-kompanija će se u budućnosti fokusirati na letove kratke dužine i smanjiće troškove za 15 odsto do 2022. godine u nastojanju da se vrati na staze profita, saopšteno je iz Lufthanze, a prenosi agencija Rojters.

Flota Jurovingsa biće standardizovana i činiće je avioni iz porodice Erbas A320.

Druga Lufthanzina podružnica, avio-kompanija Brasels erlajns, čiji će plan reorganizacije poslovanja biti predstavljen u trećem kvartalu, neće biti integrisana u Jurovings.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

7 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: