Ako ćete u Grčku... Ležaljka i suncobran 500 € za dan

Na plaži Nammos trenutno se nalazi 300 ležaljki, a u ove komplete nisu uračunati peškiri plaćeni 500 evra za komad kako bi luksuz za goste bio kompletan.

Svet

Izvor: B92

Subota, 07.07.2018.

09:47

Ako ćete u Grčku... Ležaljka i suncobran 500 € za dan
(Foto: Thinkstock)

Zahvaljujući zahtevnoj klijenteli koja ne okleva da potroši između 5.000 i čak 100.000 evra za jedan dan na plaži kako bi iskusila luksuz Nammos-a, najpoznatijeg beach bara na plaži Psarou na ostrvu Mikonos, vlasnici bara su prošle godine u opremanje ovog prostora uložili neverovatnih 1.5 miliona evra.

Tako će predstavnici međunarodnog jet seta, bogati magnati i holivudske zvezde uživati pored mora na luksuznim ležaljkama čuvenog dizajnera Entoni Logothetisa plaćenim čak 5.000 evra za svaku u kompletu sa suncobranom.

Ležaljka, u potpunosti izrađena od kvalitetnog vrhunskog čelika i mahagonija, vlasnike je koštala 2.800 evra svaka, dušek italijanske kompanije Loro Piana je plaćen 1.000 evra, a set je takođe upotpunjen i suncobranima Tuuci vrednosti 1.200 evra svaki.

Na plaži Nammos trenutno se nalazi 300 ležaljki, a u ove komplete nisu uračunati elegantni peškiri plaćeni po tričavoj ceni od 500 evra za komad kako bi luksuz za goste bio kompletan.

Sve ovo je, naravno, skupo. Koliko?

Restoran bar na plaži Nammos, koji je već dugo atrakcija internacionalnog jet seta - Arapa, Amerikanaca i svih vrsta poznatih ličnosti - sada je transformisan u luksuzno "selo" sa sopstvenim tržnim centrom, glamuroznim butikom, masažom i Spa salonom, Shisha eksluzivnim barom, otvorenim restoranom i restoranom Beefbar direktno iz Monte Karla, pod vođstvom izvršnog šefa kuhinje Thierria Paludetta.

Usluga je najvišeg standarda - od plaže do restorana, plaža je kristalno bistra, a atmosfera je sofisticirana.

Obične smrtnike će zakup seta od dve ležaljke na najpoznatijoj plaži Mikonosa koštati 120 evra bez uključenog pića i dobiće na korišćenje jedan peškir. Međutim pripadnike jet seta koji žele da rezervišu prvi red pored mora ovo zadovoljstvo će koštati između 300 i 500 evra. A zadovoljstvo uključuje samo jednu ležaljku sa suncobranom, ne komplet od dve, prenosi poral Grčka info.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

6 h

Podeli: