Gugl najuglednija kompanija u SAD

Internet pretraživač Gugl je najuglednija kompanija u SAD, zaključak je eksperata američkog časopisa Forbs.

Svet

Izvor: B92

Petak, 20.06.2008.

11:57

Default images

Oni su utvrdili da više od polovine anketiranih preduzetnika u 27 zemalja sveta ima poverenja upravo u tu firmu i da je preporučuju svojim partnerima.

Najrespektabilnije kompanije u SAD su odabirane na osnovu kapitalizacije, želje ljudi da rade u određenoj organizaciji i spremnosti biznismena da je preporuče svojim partnerima.

Prema ovim kriterijumima najbolje rezultate su pokazale kompanije iz potrošačkog i informaciono - tehnološkog sektora. Na prvom mestu je Internet portal Gugl, koga zaposleni poštuju zbog visokih zarada i opsežnog socijalnog paketa.

Drugu poziciju na Forbsovoj listi najuglednijih kompanija zauzela je farmaceutska kompanija "Džonson i Džonson". Zahvaljujući visokom kvalitetu svojih proizvoda na trećem i četvrtom mestu rejtigna našli su se proizvođači hrane i pića - "Kraft fuds" i "Dženeral Mils". Petu poziciju zauzeo je filmski studio "Volt Dizni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: