I De Niro lovi našim karabinom; puške planu za čas

Izvozimo na sve kontinente, u više od 40 zemalja, a najznačajniji i najveći kupci su nam na Bliskom istoku i u Africi, kaže direktor marketinga.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 11.10.2017.

19:27

I De Niro lovi našim karabinom; puške planu za čas
(Foto: Thinkstock)

Oružje iz Srbije - proizvodi "Zastava oružja", izuzetno je traženo u svetu, tako da je, kako je za Večernje novosti potvrdio Zoran Šušić, direktor marketinga, istraživanja i promocije u ovoj fabrici, kompletna proizvodnja ove fabrike rasprodata je do druge polovine 2019.

Samo ove godine fabrika bi, kako se očekuje, trebalo da zaradi između 35 i 40 miliona dolara.

"Zastava oružje", kako objašnjava Šušić, najveći deo svog asortimana, čak 96 odsto, izvozi.

"Izvozimo na sve kontinente, u više od 40 zemalja, a najznačajniji i najveći kupci su nam na Bliskom istoku i u Africi", jasan je Šušić.

Šušić navodi kako zahtevno tržište Severne Amerike, odnosno SAD i Kanade, izuzetno ceni i traži naše poluautomatske puške.

"I lovački karabini naše proizvodnje uvek su imali svoje mesto na ovom tržištu", zadovoljan je Šušić. - U kultnom filmu "Lovac na jelene", Robert de Niro lovi karabinom naše proizvodnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

12 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: