Srbija

Sreda, 11.01.2017.

17:37

"Nijedan let nije otkazan, avioni iz BG ne kasne"

Pomoćnik ministra za vazdušni saobraćaj Zoran Ilić kaže da je beogradski Aerodrom "Nikola Tesla" otvoren za avio-saobraćaj.

Izvor: Beta

Foto: Tanjug

Kako je rekao nije bilo otkazivanja letova niti kašnjenja, saopštilo je Ministarstvo saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Srbije.

On je rekao da nijedan let sa beogradskog aerodroma nije otkazan zbog vremenskih uslova još od 2014. godine.

"I u ovako teškim uslovima bilo je samo manjih zakašnjenja zbog aerodroma sa kojih su avioni dolazili, ili su morali da čekaju u Beogradu na poletanje kako bi se na odredišnim aerodromima obezbedili uslovi", rekao je Ilić posle posete Zimskom štabu Aerodroma i razgledanja najsavremenije platforme za odleđivanje i sprečavanje zaleđivanja aviona.

Sve operativne službe Aerodroma neprekidno su angažovane kako bi se aviosaobraćaj odvijao bezbedno i sigurno, uz pružanje efikasne usluge putnicima i komfor dok borave na aerodromu, navodi se u saopštenju.

Kako se navodi, ako dođe do kašnjenja nekog aviona u odlasku iz Beograda, Aerodrom "Nikola Tesla", na zahtev aviokompanije, organizuje obezbeđivanje obroka i osveženja za putnike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Svet

Uvode novu novčanicu: Inflacija uzima danak

Zbog dramatičnog skoka inflacije u Argentini poslednjih meseci vlada u Buenos Ajresu povećala je veličinu svoje najveće novčanice u opticaju sa 5.000 na 10.000 pezosa, koja vredi oko 10 dolara.

14:39

9.5.2024.

1 d

Podeli: