IBM traži radnike u Hrvatskoj, šta su uslovi?

Američki informatički gigant IBM, koji je prošle sedmice najavio otvaranje tehničkog centra u Zagrebu i zapošljavanje oko 500 ljudi, objavio je oglas za posao.

Region

Izvor: B92

Utorak, 26.07.2016.

16:41

IBM traži radnike u Hrvatskoj, šta su uslovi?
(Foto: Thinkstock.com)

Iz navedenog tehničkog centra budući zaposleni će 24 sata na dan, 365 dana u godini, pružati podršku svojim klijentima na globalnom nivou.

IBM u oglasu navodi da traže agente službe za podršku korisnicima koji se brinu o celom nizu proizvoda, te navode da su oni prvi kontakt prema njihovim klijentima i samim time svojevrsni ambasadori firme i njenih usluga.

Razgovori s klijentima obavljaće se telefonom, e-poštom...

Od kandidata se traži da bude informatički pismen, da poznaje rad u MS Office paketu, da bude timski igrač koji je fokusiran na želje klijenata, traži se izvrsno poznavanje nemačkog jezika u govoru i pismu, dobro poznavanje engleskog jezika i dobre veštine kucanja. Naglašavaju da će prednost imati ljudi s iskustvom rada u pozivnim centrima.

Što se tiče formalnog obrazovanja, IBM očekuje da kandidati imaju završenu srednju stručnu spremu.

Navode i kako njihovi zaposleni mogu da profitiraju od brojnih programa za učenje što će im omogućiti da postanu najbolji profesionalci u području u kojem su se odlučili poslovno da razvijaju.

“U IBM-u smo shvatili da karijerni i lični rast naših zaposlenih znači i rast firme te smo to stavili na sam vrh svoje agende.” Naglašavaju da će razmotriti sve kvalifikovane kandidate, bez obzira na rasu, nacionalnost, pol, rod, starost, religiju ili seksualnu orijentaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

4 h

Podeli: