Radnja "Regal" nova vrsta kupovine

Novi koncept radnje "Regal", kod Đeram pijace, Beograđanima nudi police i trgovačke usluge, a oni sami biraju robu koju će plasirati i njenu cenu.

Izvor: B92

Utorak, 08.01.2013.

10:30

Default images

Pounuda i potražnja su već toliko porasle, da će vlasnici "Regala" uskoro otvoriti još jedan lokal, samo za mlade.

"Ova radnja funkcioniše po principu da vi donesete svoje stvari, napišete svoje cene, i mi ih prodajemo, odnosno posredujemo u prodaji tih stvari koje vam više ne trebaju", objašnjava Aleksandra Đurić, vlasnica koncept radnje "Regal".

U Pećkoj 11, kod Đeram pijace, građani iznajmljuju police na nedelju dana, a cene su niske kako bi se roba što pre prodala, dok kupci tragaju za unikatnim i jeftinim stvarima.

Vlasnica kaže da se sa ovakvim načinom trgovine prvi put u Nemačkoj. "Ja sam i sama iznajmljivala policu u Nemačkoj, samo 700 kilometara severnije to je OK. Ja sam ispraznila svoju prošlost i usrećila nečiju budućnosdt, a to rade moje mušterije sada", kaže Aleksandra Đurić.

Do sada ipak nije prodato još ni jedno muško odelo. Jedan od razloga je taj što muškarci izbegavaju kabinu za isprobavanje, objašnjava vlasnica "regala". "Oni vide farmerke, stave ih na lakat, ili oko vrata, i kupuju, na taj način znaju da im je taman. A odela? Do sada nismo prodali ni jedno musko odelo", kaže ona.

Zbog velike potražnje za policama na iznajmljivanje i robom koja se tu može naći, uskoro će u Jadranskoj ulici biti otvorena još jedna prodavnica "Regal", ali samo za mlade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: