Automobili

Utorak, 24.11.2015.

11:12

Kako bi izgledao FIAT 124 Abarth

Evropski zaljubljenici u sportske automobile požalili su se da novi FIAT 124 Spider nema dovoljno snažan motor. Utisak bi svakako popravila Abarth verzija, ali iz italijanskog proizvođača još uvek nema potvrde da je jedan takav model u pripremi.

Izvor: B92

Default images
Hipotetièki Abarth 124 Spider - nezvanièni render (X-Tomi)

To nije sprečilo automobilske fanove da maštaju od FIAT-u 124 Abarth, a na specijalizovanim sajtovima pojavile su se spekulacije o snažnijoj verziji novog "roadstera".

Priču su podgrejali i nezvanični renderi koji kruže Internetom, među kojim je i ovaj koji potpisuje X-Tomi Design.

On je Abarth verziju modela 124 Spider prikazao u crveno-crnoj kombinaciji, sa drugačijim branikom i aerodinamičkim dodacima na pragovima, kako bi naglasio sportske karakteristike ovog automobila.

FIAT-ov amblem na vrhu haube zamenjen je Abarthovim "škorpionom", a na vozilo su montirane nove, veće alu felne.

U slučaju da italijanski proizvođač zaista odluči da ponudi sportsku varijantu modela 124 Spider, umesto standardnog 1.4 MultiAir turbo benzinca, koji u automobilu za tržište SAD razvija 160 a u Evropi 140 ks, kupci bi bili nagrađeni moćnijom verzijom istog agregata koji bi proizvodio i do 200 ks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: