Kako će izgledati Subaru Impreza Sedan za 2016?

Posle koncepta Subaru Impreza "5-Door", koji najavljuje dizajn budućeg serijskog hečbeka, japanski proizvođač predstavio je konceptno vozilo koji nam pruža uvid u izgled nove kompaktne limuzine.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 19.11.2015.

11:26

Default images

Koncept Subaru Impreza Sedan sledi novi korporativni dizajn ovog proizvođača koji podrazumeva dinamične sportske linije.

Šestougaona maska hladnjaka naglašena je horizontalnom lajsnom sa centralno postavljenim Subaru amblemom.

Agresivnijem izgledu vozila na putu najviše doprinose dnevna LED svetla, čiji specifičan oblik prate zadnje svetlosne grupe.
Već smo navikli da na konceptnim auotmobilima vidimo velike alu felne koje pojačavaju utisak da je reč o vozilu sportskih karakteristika.

Subaru je Imprezu Sedan opremio 19 inčnim alu felnama, koje će se na serijskoj verziji svakako smanjiti za par brojeva.
Iz fabrike su saopštili da je automobil dugačak 4,55, širok 1,78 a visok 1,45 m. Međuosovinsko rastojanje dostiže komfornih 2,67 m.

O motorima ovog puta nije bilo reči, a koliko će se produkcijski model razlikovati od atraktivnog koncepta, saznaćemo krajem 2016. kada će početi serijska proizvodnja limuzinske verzije nove Impreze.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: