Mercedes GLE bez kamuflaže fotografisan na ulici

Sve do sada, BMW X6 nije imao konkurenciju ni na ulici ali ni u načinu na koji je podelio publiku. Naime, ili vam je bio najružnije vozilo koje ste ikada videli ili ste svim srcem želeli da ga imate. Izgleda da je dovoljan broj ovih iz druge grupe da je i Mercedes odlučio da uzme svoj udeo. U Nemačkoj je uslikan Mercedesov model GLE bez kamuflaže čiji je zadatak da stane na crtu BMW-u X6.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 27.12.2014.

17:24

Default images

Masivan i napumpan prednji deo Mercedesa GLE, razne konture po haubi, hromirani detalji i trokraka zvezda veličine one na kamionu biće prva stvra koju ćete uskoro videti u svom retrovizoru.
Izvor: MB Passion
Dok vas bude preticao, biće vam potrebno nekoliko sekundi da sagledate sve elemente zadnjeg dela i da shvatite koje su razlike ovog modela u odnosu na X6. Ipak, ne bi trebalo da se previše bavimo pitanjem razlika između dva modela jer je reč o zasebnoj klasi vozila.

Bavljenje tom temom nije puno korisnije od diskusije o tome koliko su slični zadnji delovi dva karavana ili dve limuzine.
Izvor: MB Passion
Novi model će premijerno biti predstavljen na Sajmu u Detroitu tokom januara 2015. godine.

Više fotografija možete da pronađete na sajtu MB Passion.

Više informacija o Mercedesu GLE možete pročitati u našim vestima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: