Punto čeka svog naslednika u osveženom izdanju?

Na internetu su se pojavile nezvanične fotografije restilizovanog FIAT-a Punto koji bi trebalo da premosti jaz između modela starog već gotovo jednu deceniju i najavljenog naslednika koji stiže 2016.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 05.07.2014.

10:57

Default images

Aktuelni FIAT Punto na tržištu je od 2005, a poslednje stilske promene pretrpeo je 2012. Tada je italijanski proizvođač posle oznaka Grande Punto i Punto Evo, vratio modelu prvobitni naziv - Punto.

Na fotografijama se može videti da će restilizovana verzija imati drugačije, znatno veće farove. Novi su i maska hladnjaka, branici i svetla za maglu.
Foto: Fiat Moto Club
Prikazani primerak obiluje hromiranim detaljima, koji će verovatno biti dostupni u skupljim paketima opreme.

Očekuje se da će u ponudi i dalje biti ista paleta motora, koja je 2012. unapređena uvođenjem dvocilindričnog 0.9 litarskog TwinAir turbo-benzinca sa 85 ks i 1.3 MultiJet2 dizelaša iste snage.
Foto: Fiat Moto Club
S obzirom da su fotografije Punta za 2015. nastale su u Indiji, gde FIAT takođe proizvodi ovaj model, još uvek ne možemo sa sigurnošću tvrditi da će verzija za evropsko tržište imati identičan dizajn ili će izgledati nešto drugačije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: