Novi Passat sve bliži, naziru se obrisi

Volkswagen očigledno jedva čeka da se pohvali osmom generacjiom Passata, koja će svoje mesto naći širom sveta, osim u Severnoj Americi gde će i dalje biti prodavan lokalni model.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 11.06.2014.

17:12

Default images

Ipak, VW nije spreman da otkrije sve, pa je rešio da fanovima pruži samo obrise - Pasat 2015 je prekriven svilom, pa se naziru samo osnovne linije, kao i izgled prednjih LED svetala.

Prve prave fotografije se očekuju u Julu, pre debija na pariskom sajmu u Oktobru.
Novi model Volkswagena, naravno, dolazi u dve varijante - sedan i karavan bazirane na MQB platformi, zahvaljujući kojoj će biti lakši od sadašnih modela za 85 kilograma.

Osim toga, uz novi Passat stiže digitalna instrument tabla dijagonale 12,3 inča, a ispod haube će između ostalog moći da se nađu i 2.0l TDI dizel (237 konjskih snaga), ali i hibrid 1,4l TSI (208 konjskih snaga).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: