Suzuki iV-4 Concept prethodi novom krosoveru

Novi koncept koji je japanski proizvođač izložio na salonu u Frankfurtu predstavlja najavu produkcijiskog modela za 2015. godinu.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 17.09.2013.

10:59

Default images

Automobil koji će uz novi SX4 ojačati segment Suzukijevih SUV i crossover vozila dizajniran je tako da ostavlja utisak robustnog automobila koji neće biti namenjen samo vožnji po asfaltnim putevima.

Dugačak 4.215 mm, širok 1.850 mm, visok 1.665 mm, sa međuosovinskim rastojanjem od 2,5 m, Suzuki iV-4 smešten u kategoriju automobila kao što su Opel Mokka, Peugeot 2008 ili Renault Captur.

Agresivan izgled prednjeg dela vozila postignut je zahvaljujući obliku farova i dnevnih svetala, a takvom utisku doprinose i velike, 20 inčne alu felne.
"Iako nasleđuje neke elemente karakteristične za ranije Suzukijeve SUV modele, poput maske podeljene u pet segmenata ili obilka haube, koncept iV-4 svojim stilom odaje moderan i inovativan automobil", saopštavaju iz japanske kompanije.

Što se tiče serijske verzije, u Suzukiju kažu da je ona predviđena za 2015. godinu. O pogonskim jedinicama nije bilo reči, ali je rečeno da će budući model imati najnižu emisiju CO2 u klasi i AllGrip pogon 4x4, koji će biti dostupan u višim paketima opreme.

U skladu sa važeći trendovima, Japanci pripremaju i brojne mogućnosti personalizacije kako bi kupci mogli da odaberu verziju po sopstvenom ukusu i afinitetima.

Pogledajte galeriju fotografija sa auto-salona u Frankfurtu 2013.

Pratite naš specijal - Sajam u Frankfurtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: