Lakše do garaža i parkinga u BG

Opelova aplikacija ’’Suvozač’’ još jednom je unapređena i dopunjena novim segmentom koji će vozačima u Beogradu skratiti vreme prilikom traženja slobodnog parking mesta i time olakšati vožnju u beogradskim saobraćajnim gužvama.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 24.10.2012.

15:15

Default images

Novi segment zove se „Parkiraj se“ i sadrži mapu Beograda u koju su unete sve gradske garaže i parkirališta sa informacijama o ukupnom broju parking mesta, kao i broju trenutno slobodnih mesta. Jednostavnim klikom na izabranu garažu korisnici mogu brzo doći se do podataka o adresi parkirališta, radnom vremenu i cenama parkiranja.

Zahvaljujući novom dodatku, Opel aplikacija obuhvata još više informacija koje su potrebne vozačima, kako bi se olakšalo i ubrzalo njihovo snalaženje u gradu.

Aplikacija ’’Suvozač’’, koja je pokrenuta u proleće 2012, u septembru je dopunjena i segmentom „Moj auto“ koji vlasnicima Opel vozila pruža osnovne informacije o posedovanom automobilu, kroz tri podsegmenta: Servisna knjižica, Servis podsetnik i Troškovi.

Pored svih ovih dopuna, korisnicima su i dalje dostupne prvobitne opcije: Vremenska prognoza, Opel oko, Stanje na putevima, Uspori snima se, Opel Zahtev za ponudu i Zahtev za test vožnju.

Aplikaciju ’’Suvozač’’ moguće je preuzeti ovde.

Pročitajte više o Opelovoj aplikaciji "Suvozač".

Pročitajte više o segmentu "Moj auto".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: