Automobili

Četvrtak, 10.11.2011.

16:41

Novi Cadillac "procureo" greškom

Američki proizvođač automobila greškom je objavio fotografiju novog Cadillaca XTS na svom sajtu.

Izvor: B92

Default images

Fotografija se pojavila na internetu samo nedelju dana pre zvanične premijere na predstojećem sajmu u Los Angelesu. Zahvaljujući slučajnom ili namernom propustu imamo priliku da bacimo pogled na ovaj automobil.

Na slici se vidi da je novi Cadillac gotovo identičan konceptu XTS Platinum koji je General Motors prikazao u Detroitu 2010. godine. Jedine primetne izmene odnose se na prednje svetlosne grupe i farove za maglu.

General Motors planira da Cadillac XTS zameni modele DTS i STS, a na američkom tržištu očekuje se u proleće 2012.

U međuvremenu, GM je pripremio napredni informacioni sistem, Cadillac CUE, koje će ugrađivati u nove modele ove prestižne auto-marke:



Upravljanje Cadillac CUE sistemom vrši se preko tastera na volanu, glasovnim komandama i putem touch screena na centralnoj konzoli.

Klasičana instrument tabla zamenjena je multifunkcionalnim displejom, a vozaču će na raspolaganju biti četiri različita prikaza instrumenata.

Cadillac XTS Platinum Concept

Cadillac brži od Ferrarija?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: