Automobili

Ponedeljak, 12.05.2008.

11:00

Golf na čelu C segmenta

Volkswagen je, sudeći po američkom časopisu "Consumer Reports" na dobrom putu da do 2015. godine nadmaši Toyotu po broju prodatih automobila.

Izvor: B92

Default images

Dodatno, u prilog ovoj tvrdnji idu i rezultati testiranja nekoliko novih hatchback modela po kojima se VW Golf (Rabbit) pokazao kao pobednik, a koji su objavljeni u junskom broju magazina "Consumer Reports".

List je naglasio Golfovu kvalitetnu završnu obradu enterijera, agilnost, kočenje i transmisioni sistem, kao razloge za epitet „najboljeg izbora“ u svojoj klasi. Očekuje se da i po pitanju pouzdanosti bude u samom vrhu.

Ono što je ocenjeno negativno u vezi sa VW-om je osrednja ekonomičnost s obzirom na veličinu automobila, i masivni C stubovi koji smanjuju preglednost.

Magazin “Consumer Reports” dao je izuzetno pozitivnu ocenu i modelu Mazda 3 kao jednom od najboljih hatchback modela. U krajnjem zbiru Mazda 3 našla se na trećem mestu, iza Toyote Prius Touring.

U prvih pet su još Subaru Impreza Outback Sport i restilizovana Toyota Matrix/Pontiac Vibe.

Piše: Pavle Barta, Vrele Gume

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: