Renault sprema prvi kupe-krosover (FOTO)

Francuski proizvođač zaputiće se stopama nemačkih premijum proizvođača koji već godinama, sa uspehom, nude kupcima kupe-krosover vozila. Ovaj, sve popularniji oblik karoserije sada počinju da eksploatišu i kompanije koje proizvode modela za šire narodne mase.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 05.07.2018.

13:20

Renault sprema prvi kupe-krosover (FOTO)
Foto: Carscoops

Novi model - Renault Captur Coupe, za ciljnu grupu ima kupce koji nemaju dovoljno novca ili ne žele da plaćaju visoke sume za premijum automobile sličnog dizajna, kao što su BMW X4 ili Mercedes GLC Coupe.

Biće zvanično predstavljen 29. avgusta na sajmu automobila u Moskvi, gde će se odvijati i proizvodnja, što znači da Renault smatra da će na ruskom tržištu biti veliki broj zainteresovanih za jedan ovakav automobil.
Foto: Carscoops
Na najnovijim "špijunskim" fotografijama vidi se potpuno maskirano vozilo, snimljeno tokom testiranja na javnim putevima, ali se ne mogu sakriti obrisi tipični za kupe-krosovere i prednji deo karakterističan za najnoviju generaciju Renault modela, kao što su Megane ili Talisman.

Očekuje se da će motorizacija, između ostalog, obuhvatiti i novi 1.3 litarski Tce benzinac razvijen u saradnji sa Mercedesom.

Ostaje da se vidi na kojim će sve tržištima, pored ruskog, Renault plasirati svoj prvi kupe-krosover.
Foto: Carscoops

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: