Automobili

Subota, 27.01.2018.

11:00

Prvi obris novog Hyundai Santa Fea

Hyundai sebično krije izgled novog Santa Fea za 2019, ali je uoči debija na Salonu automobila u Ženevi ipak najavio kako bi on trebalo da izgleda.

Izvor: B92

Prvi obris novog Hyundai Santa Fea

Južnokorejski gigant je prikazao samo siluetu novog Santa Fea, ali dovoljno da se može pretpostaviti kako će izgledati njegov profil i linije vozila.

U odnosu na aktuelni model, ističu se tanji, sportskiji farovi i redizajnirana zadnja svetlosna signalizacija. Novina je i bočna linija koja se proteže od prednjih favora do zadnjih stop svetala.

Novi Santa Fe izgleda duži od prethodnika, uz sportsku liniju i produžen krov. Aktuelni Santa Fe je na tržištu od 2012, a osvežen je 2016.

Iako predstavlja dobar odnos kvaliteta i cene nikad nije u potpunosti zablistao. Očekuje se da naslednik zadrži V6 motor od 290 KS i 342 Nm obrtnog momenta, ali da će umesto šestostepenog dobiti osmostepeni automatic kakav se nalazi u restilizovanom Kia Sorentu.

I dalje nema potvrde kada će se četvrta generacija Santa Fea pojaviti na tržištu, ali ne bi bilo iznenađenje ako bi to bilo već krajem ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: