Gradonačelnik "pregazio" Mercedes

Gradonačelnik Vilniusa, glavnog grada Litvanije, bio je toliko iznerviran što se luksuzni automobili parkiraju na traci za bicikle, da je na jedan Mercedes krenuo - oklopnim vozilom.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 02.08.2011.

08:42

Default images

U sovjetskom stilu, gradonačelnik Asturas Zuokas oklopnim vozilo BTR pregazio je nepropisno parkiran Mercedes W140.

Međutim, pregaženi auto je iz devedesetih godina, pa i ne predstavlja statusni simbol.

Kada je vlasnik vozila izašao iz radnje, pozdravio se sa Zuokasom i prilično je mirno prihvatio činjenicu da više nema automobil. To nas navodi da pomislimo da je sve to deo reklamne kampanje pred lokalne izbore.

Gradonačelnik je nakon "gaženja" uzeo metlu i počistio ulicu.



"Želeo sam da ukažem na to da, ukoliko neko ima automobil i puno para, ne znači da može da parkira bilo gde", napisao je Zuokas na svom Facebook profilu i priložio fotografiju i video-snimak na kome "gazi" Mercedes.

Krađu auta zaustavio traktorom

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

22 h

Podeli: