Život

Sreda, 09.08.2023.

19:07

Ispravka: Influenserka Lil Tej nije preminula

Brojni mediji u regionu preneli su informaciju da je influenserka i reperka Lil Tej navodno preminula u 14. godini.

Izvor: B92

Ispravka: Influenserka Lil Tej nije preminula
Foto: Shutterstock/Nicvandum

U vesti koju je preneo i portal B92.net, na njenom Instagram profilu puštena je i objava o njenoj smrti. Međutim, kako je na to ukazao portal "Raskrinkavanje.ba", u pitanju je netačna vest.

Naime, objavljeno je obaveštenje na Instagram profilu poznate influenserke Lil Tay je 9.8.2023. godine, sa lažnom izjavom porodice u kojoj se navodi da je ova influenserka iznenada i tragično umrla.

U obrisanoj objavi je pisalo: “Teška srca javljamo da je naša voljena Clair iznenada i tragično preminula. Nemamo reči da izrazimo nepodnošljiv gubitak i neopisivu bol. Ovaj ishod je bio u potpunosti neočekivan i sve nas je ostavio u šoku. Smrt njenog brata dodaje još nezamislive dubine našoj žalosti. Tokom ovog perioda velike tuge, ljubazno vas molimo za privatnost dok smo u žalosti zbog ogromnog gubitka, budući da se okolnosti smrti Kleri njenog brata još uvek istražuju”

Dan nakon lažne izjave, Lil Tay je dala izjavu za TMZ u kojoj je porekla navode o smrti nje i njenog brata, tvrdeći da su oboje živi i na sigurnom, te da joj je Instagram profil bio hakovan.

"Želim da istaknem da smo moj brat i ja sigurni i živi, ali sam u potpunosti slomljena i ne znam šta da kažem. Poslednja 24 sata bila su veoma traumatična. Juče sam čitav dan bila bombardovana srceparajućim telefonskim pozivima voljenih osoba i sve to dok sam pokušavala da razrešim ovaj nered. Moj Instagram profil je bio hakovan i koristio se za širenje neprikladnih dezinformacija i glasina u vezi mene, do te mere da je čak i moje ime bilo pogrešno navedeno. Moje pravo ime je Tej Tan, ne 'Claire Hope' ", stoji u objavi Lil Tej.

Ovom prilikom se izvinjavamo čitaocima na nenamernom propustu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: