Ronaldo u centru pažnje čak i kada je na klupi, fotoreporteri se gurali i grabili samo da ga slikaju

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo, ovaj put je prema odluci selektora morao da ostane na klupi, međutim to nije omelo masu fotoreportera da ga fotografiše.

Život

Izvor: B92

Sreda, 07.12.2022.

09:35

Ronaldo u centru pažnje čak i kada je na klupi, fotoreporteri se gurali i grabili samo da ga slikaju
Foto:EPA/JALI HAIDER

Naime, pred meč Portugala i Švajcarske u osmini finala Svetskog prvenstva u Kataru Ronaldo nije igrao. Očigledno je selektor Fernando Santoš imao svoje razloge za to, a na kraju su se ipak pokazali kao ispravni, jer je Portugalija pobedila sa razlikom 6:1.
Foto:EPA/OSE SENA GOULAO
No, kako inače i biva, zvezda fudbalskog kluba je očigledno veoma cenjena i popularna iako ovaj put nije igrao, a u prilog tome svedoče fotografije koje su obišle svet.

Gomila fotoreportera i novinara, skupila se da fotografiše ceo tim, ali najviše Kristijana tokom intoniranja himne na početku utakmice. Njihovo ponašanje je šokiralo sve prisutne jer se većina fotoreportera gurala ka Kristijanu i usmeravala svoje aparate samo ka njemu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: