Baki Prasetu vraćen Jutjub kanal

Nedeljama unazad traje sukob Željka Mitrovića i jutjubera Bake Praseta, a zbog neovlašćenog objavljivanja sadržaja jutjuberu je ugašen kanal na ovoj socijalnoj platformi.

Život

Izvor: B92

Subota, 05.11.2022.

12:43

Baki Prasetu vraćen Jutjub kanal
Foto:Profimedia/Antonio Ahel/ATAImages

Baka Prase je dao obećanje vernim fanovima da će vratiti ovaj kanal i to mu je pošlo za rukom. Naime, jutjuber je uspeo da povrati svoj kanal koji broji više od dva miliona pratilaca.

Sada kada je uspeo da povrati Jutjub kanal, on će ponovo moći da objavljuje sadržaj, a vest o povratku kanala je podelio sa pratiocima na Instagramu.

- Kanal mi je ugašen. Dobio sam strajkove na klipovima gde sam gostovao na Pinku pre četiri, pet godina - napisao je pre nešto više od mesec dana Baka Prase na Instagramu.

Prema podacima sa sajta socialblade.com i statistici, kanal Bake Praseta je na Jutjubu bio treći najbolje rangiran u našoj zemlji.

Smatra se da on na mesečnom nivou može da zaradi oko 75.000 evra samo od Jutjuba. Trenutno ovaj kanal prati dva miliona i 150 hiljada ljudi.

Podsetimo, posle Jutjub kanala, Iliću je ugašen i Instagram, pa je Baka Prase napravio još jedan nalog na ovoj platformi na kojoj objavljuje novitete iz svoje svakodnevice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: