"Dobre grudi, nema mozga": Tramp je zbog nje ostavio suprugu Ivanu

Marla En Mejpls je američka glumica, model, pevačica i prezenterka, ali je javnosti najpoznatija kao druga supruga Donalda Trampa, zbog koje je ostavio Ivanu.

Život

Izvor: B92

Petak, 15.07.2022.

10:07

Foto: Profimedia/©Lifetime Television/Courtesy Everett Collection

Ivana Tramp, prva supruga bivšeg američkog predsednika, preminula je juče u 74. godini. Javnost dobro pamti skandal koji je nastao kada je srela Trampovu ljubavnicu tokom odmora u Aspenu, u Koloradu, 1989. godine.

Ivana i Donald su tada viđeni kako se svađaju, ali su brak okončali tek tri godine kasnije.

Buran život Ivane Tramp: Donald je osvojio kadilakom, njegovu ljubavnicu oterala, Zemana šokirala

Tramp i Marla su se venčali 1993. godine, i imaju jednu ćerku, Tifani. Par se razveo 1999. godine.
Foto: Profimedia/Henry McGee/MediaPunch
Tramp se pojavio na naslovnoj strani Njujork posta osam dana zaredom. Jedan naslov bio je zahvaljujući Marli Mejpls koja je izjavila da je sa Trampom imala najbolji seks u životu.

Marla je imala nekoliko filmskih uloga, a imala je priliku da nastupa i na čuvenom Brodveju. Oprobala se i kao pevačica pa je izdala album "The Endles". Dizajnirala je odeću za trudnice 1993. godine, a kolekcija se prodavala u nekoliko robnih kuća.
Foto: Profimedia
U biografiji "Trampovi: tri generacije koje su sagradile imperiju", koju je Donald Tramp osporavao zato što je prikazan kao prostak, autorka Gvenda Bler objasnila je kako je izgledao njegov drugi brak.

"Usred poslovnih razgovora on bi izvukao Marlinu fotografiju i počeo naširoko da priča o onome čime ju je priroda bogato obdarila. Ponekad bi prekidao sastanke u svojoj sali za konferencije i pred svima puštao video-kasetu s njom. 'Ona bi vrckala u kupaćem kostimu', izjavila je jedna osoba koja je bila prisutna na tim sastancima, a on bi pravio one komentare u stilu – dobre grudi, nema mozga."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: