- Vesti -

Na sudu zbog "glasnih orgija" – deset muškaraca odjednom, red ispred kuće

Prostitutka iz Mančestera izbačena je iz svog doma i završila na sudu nakon što su se susedi požalili na njen "rad kod kuće" tokom zaključavanja izazvanog pandemijom koronavirusa.

Izvor: Jutarnji list
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nikola Pari (29) imala je "glasne orgije" sa desetak muškaraca odjednom u svojoj kući u Vudhaus Parku, a dešavalo se i da su klijenti čekali na svoj red, u automobilima ispred njene kuće.

Ona je inače bila zaposlena u jednoj javnoj kući u centru Mančestera, ali od novembra 2020. do februar 2021. nije mogla da radi "na svom radnom mestu" zbog epidemioloških mera koje su uvedene.

Umesto toga, poslušala je vladine savete o radu od kuće i svoj dom pretvorila u 'kuću greha', u kojoj su ona i druge prostitutke praktikovale glasan seks u svako doba dana uz otvorene prozore, što je razbesnelo njihove komšije.

Slučaj je završio na sudu, a navodi se kako je Nikola Pari jednog jutra zamolila osobu iz komšiluka da se brine o njenom 6-godišnjem sinu dok se ona bavila svojim klijentima. Policija je morala da interveniše nakon što je jedna komšinica vodila dnevnik nezakonitih susreta u kući u kojoj su se "menjale prostitutke", a jedan od "klijenata" obratio joj se dok je bila u svom vrtu i raspitivao se za seksualne usluge.

Tokom tih meseci intenzivnog rada, dogodio se i jedan incident pa je Nikola Pari viđena kako stoji na krovu svog doma s pismom upozorenja u rukama, pritom glasno vičući: "Svi ste je*eni ku*vini sinovi! Ko se od vas žalio na mene? Sada imam je*eno pismo! Ko je to učinio?"

Kasnije je uhapšena zbog incidenta u kojem se skinula gola nasred ulice za vreme saobraćajne gužve, tvrdeći da je "morala da privuče pažnju vozača jer je bežala od klijenta zlostavljača".

Nikola Pari sada živi iznad jednog salona za masažu, a priznala je da je kriva za optužbe koje su se odnosile na neodržavanje kuće i kršenje javnog reda i mira. Istraga je započela u novembru prošle godine nakon što je Nikola Pari počela da se žali komšijama zbog nemogućnosti rada u javnoj kući zbog kovida 19.

Imala je nekoliko razgovora s predstavnikom stanara i bila je upozorena na neprimereno ponašanje. U sudskom izveštaju se navodi da je Nikola Pari takođe imala problema s kokainom, kao i da se nalazi u teškoj situaciji. Trenutno joj je dopušteno da viđa svog maloletnog sina samo jednom nedeljno na jedan sat.

NIkola Pari je priznala krivicu i posedovanje kokaina pa mora da odradi 12-mesečni dobrotvorni rad, koji uključuje i šestomesečni program rehabilitacije zbog zavisnosti od droge. Kažnjena je sa 80 funti i mora da plati 180 funti sudskih troškova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 175 idi na stranu