A šta radi Alan Harper? Od "šmokljana" do biznismena

Nakon što su u javnost izašle paparaco fotografije dečaka Džejka iz serije "Dva i po muškarca", danas 27-godišnjeg Angusa T. Džounsa, koji je viđen kako bosonog šeta ulicama Los Anđelesa, obožavaoci serije pitaju se kako sada izgleda njegov "otac".

Život

Izvor: B92

Petak, 10.09.2021.

12:38

A šta radi Alan Harper? Od
Foto: Profimedia

Dečak iz serije, pulen Čarlija Šina, danas je neprepoznatljiv FOTO

Glumac Džon Krajer, koji je tumačio ulogu Alana Harpera, Džejkovog oca, ni na vrhuncu popularnosti nije se previše eksponirao u javnosti.

Nakon što se serija završila, Alan Harper je potpuno promenio imidž, a u međuvremenu je postao ćelav. Još se ranije pisalo da je tokom snimanja počeo da gubi kosu, zbog čega su morali sprejem da mu prskaju teme kako bi pokrili nedostatak.
Foto: Profimedia
U julu ove godine, Džon Krajer (56) viđen je tokom snimanja za finalnu sezonu serije "Supergirl", u kojoj glumi biznismena Leksa Lutora, a na fotografijama se vidi da je za potrebe uloge elegantno obučen.

Iako je u "Dva i po muškarca" glumio lika koji nema sreće u ljubavi, u stvarnom životu je srećno oženjen novinarkom Lisom Džojner. To mu je drugi brak. Pre toga bio je u braku sa Sarom Triger, sa kojom ima sina Čarlija.

Nakon završetka popularne serije Krajer je napisao memoare o svim stvarima koje su mu se dogodile tokom glumačke karijere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: