Fanovi glumca u čudu: "Mislim da je tvoja ruka veličine mog buta"

Australijski glumac Kris Hemsvort na svom Instagram profilu ima novu objavu, a prati ga preko 49 miliona ljudi.

Život

Izvor: B92

Sreda, 02.06.2021.

12:46

Fanovi glumca u čudu:
Foto:EPA/STEVEN SAPHORE

"To je završetak "Thor Love and Thunder", takođe je i nacionalni "ne fleksuj" dan , pa sam smatrao da je ova super opuštena fotografija prikladna. Film će biti smešan, a možda će povući i srčanu nit ili dve. Puno ljubavi, puno groma! Hvala celoj glumačkoj ekipi i ekipi koja je napravila ovo još jedno neverovatno Marvelovo putovanje. Zakopčajte se, pripremite se i vidimo se u bioskopima".

To je napisao Kris pored fotografije na kojoj pozira u uskoj majici bez rukava sa rediteljem i glumcem Taikom Vaititijem.

Fanovi su mu za samo deset sati dali preko četiri miliona lajkova, a bili su prisutni i komplimenti i divljenje njegovom dobro građenom telu.

"Mislim da je tvoja ruka veličine mog buta", napisao mu je jedan umetnik, a oglasio se Krisov glumački kolega Dvejn Džonson. "Čestitam, brate", napisao je.
"Zaista moram da dovedem telo u formu", "Vežbaš li, Kris?", "Hvala Bogu da se vratio obučeni Thor", neki su od komentara.

Inače, novi Marvelov film o Toru premijerno će biti prikazan u maju sledeće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: