Jelena Tinska: "Šta će da bude kada ga oslobode?"

Mnoge kolege Branislava Lečića suzdržavaju se od bilo kakvih komentara povodom novih optužbi za seksualne napade, a glumica Jelena Tinska ponovo se oglasila, kao što je to radila za svaki slučaj silovanja i seksualnog uznemiravanja od početka godine.

Život

Izvor: B92

Petak, 09.04.2021.

13:33

Jelena Tinska:
Foto: Printscreen/Prva TV

Tinska je rekla da je bila u šoku kada je čula nove optužbe o Lečiću, i istakla da ga zna ceo život.

"Dve moje drugarice su bile u ljubavi sa njim, on je džentlmen, nežan, nije agresivan", rekla je ona za Televiziju Prva.

Dodala je da niko ne zna šta se tu desilo, ali navodi da je ovo još jedan medijski linč.

"U ovom trenutklu u kom ne govorimo o tome da se uvodi novi ustav bez referenduma, tema je ko je koga silovao", rekla je ona.

Navela je da ovi primeri prijavljenih silovanja neće pomoći drugim žrtvama da prijave nasilje.

"Stvarne žrtve silovanja, ubijane, iscepane, nikada neće moći da pričaju sa nama, nijedna neće imati bogatog advokata", objašnjava Tinska.

Umesto da govori o žrtvama nasilja, prvenstveno se osvrće na to kako to utiče na Lečića, kog u ovom trenutku dve žene optužuju za seksualno nasilje.

"On ima decu i ona prolaze kroz to, idu u školu i deca im se smeju. I to što su glumci odustali to je toliko odvratno, na čelu sa Mirjanom Karanović, svi su kao gadljivi. Ja to ne mogu da pozdravim, a šta će da bude kada ga oslobode, da mu se izvinjavaju?", pita se glumica.

Nikada neće biti kasno da povrati svoju karijeru jer je odličan glumac, kaže ona.

"Ne možemo da prestanemo da slušamo Majkla Džeksona jer je pedofil", kaže Tinska i osvrnula se na način na koji mediji prenose njene reči.

"Nazvali su mene i još jednog gosta u emisiji 'fekalni duo', mi smo g****", rekla je glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

5 h

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: