- Vesti -

Odbačena krivična prijava protiv Severine

Prijava protiv Severine Kojić zbog događaja koji se odigrao 10. marta prošle godine kada je pevačica sa suprugom Igorom Kojićem došla po svog sina u školu zvanično je odbačena.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Sredinom maja prošle godine objavljeno je da je Severina Kojić provela dva sata na ispitivanju u VII policijskoj stanici Trešnjevka zbog prijave direktorke osnovne škole "Matija Gubec" Ljiljane Klinger da joj je pretila 10. marta 2020. godine.

Pevačicin advokat Mate Matić tada je rekao kako je postupak tajan i nije davao izjave, no sada se Severinina advokatica Jasminka Biloš obratila medijima i otkrila da je odbačena kaznena prijava protiv Severine.

"Obaveštavamo Vas da je kaznena prijava protiv Severine Kojić, radi kaznenog dela pretnje iz čl. 139. st. 2. i 3. KZ-a, odbačena Rešenjem Opštinskog državnog tužilaštva od 29. juna 2020.g pod brojem KP-DO-3339/20 'jer nije utvrđeno postojanje osnovane sumnje da bi Severina Kojić na opisani način ostvarila obeležje prijavljenog kaznenog dela', poručila je advokatica Biloš.

Podsetimo, direktorka je, kako su mediji pisali, podnela prijavu zbog događaja koji se odigrao 10. marta kada je pevačica sa suprugom Igorom Kojićem došla po svog sina u školu.

Kojiću navodno učiteljice nisu dopustile da preuzme dete i tada im je Severina rekla da poruče direktorki kako ovo što radi nije nimalo u redu te da će se videti na sudu. Zbog ove izjave, koju je direktorka Klinger doživela kao pretnju, celi slučaj odlučila je da prijavi policiji, navodi "Avaz".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 148 idi na stranu