Džefri Star o navodima da je sa Kanjeom Vestom: "Ku*ke, reći ću samo jedno"

Kontroverzni jutjuber Džefri Star oglasio se povodom tvrdnji da je u vezi sa Kanjeom Vestom i da je on razlog zašto se reper razvodi od Kim Kardašijan.

Život

Izvor: B92

Petak, 08.01.2021.

14:50

Džefri Star o navodima da je sa Kanjeom Vestom:

Jutjuber se u video-objavi obratio milionima svojih pratilaca, rekavši da je morao da reaguje.

"Ovo je najveća glupost koju sam pročitao u životu", rekao je jutjuber, koji vodi i vrlo uspešnu kompaniju za šminku.

"Reći ću samo jedno - ja volim visoke muškarce, a Kanje i ja se nikada nismo družili. Ako je Kris Džener ovo pustila u javnost - srećan Božić, draga", rekao je jutjuber.

Dodao je da se trenutno ne viđa ni sa kim, pa ni sa Vestom, ali mu je jasno zašto ove tvrdnje postoje.

"Pre deset godina sam objavio pesmu u kojoj govorim da sam imao oralni seks sa Kanjeom, pa su ljudi to povezali. Ku*ke, imate previše vremena pa povezujete gluposti", rekao je Star.

Podsetimo, nakon vesti da se Kim Kardašijan i Kanje Vest razvode, objavljen je video-snimak u kom se tvrdi da je Vest varao suprugu sa Džefrijem Starom. Navodilo se da je to moguće jer obojica imaju luksuzne rančeve u Vajomingu, i da su u isto vreme bili tamo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

6 h

Podeli: