- Vesti -

Glumica iza rešetaka zbog mita i korupcije

Zvezda sitkoma "Puna kuća", glumica Lori Laflin otišla je na izdržavanje dvomesečne zatvorske kazne zbog nezakonitiog pokušaja da upiše ćerke na fakultet.

Izvor: B92
Podeli
Foto: GettyImages, Paul Marotta / Stringer
Foto: GettyImages, Paul Marotta / Stringer

Poznati bračni par, Lori Laflin i Masimo Đanuli izgubili su bitku na sudu u slučaju optužbe da su Riku Singeru platili pola miliona dolara da falsifikuje sportske rezultate njihovih ćeriki i kao uspešne veslačice upiše na Univerzitet Južne Kalifornije.

Laflin je otišla u isti zatvor u kome je i njena koleginica Felisiti Hafman odslužila kaznu od 11 dana tokom koje je morala da poštuje sva pravila, uključujući buđenje u pet sati i nošenje zatvorske uniforme, kako prenosi En-Bi-Si njuz.

Njen suprug, Masimo Đanuli je osuđen na pet meseci zatvora, 250 sati društveno korisnog rada i novčanu kaznu od 250.000 dolara. Lori će uz dvomesečni boravak u zatvoru morati da odradi još 100 sati društveno korisnog rada i plati kaznu u iznosu od 150.000 dolara. Ukupno je 57 osoba optuženo za koruptivni skandal oko upisa na fakultet.

"Donela sam groznu odluku. Želela sam ćerke na nepravedan način da upišem na fakultet. Volela bih da mogu da vratim vreme unazad i neke stvari uradim drugačije, ali mogu samo da preuzmem odgovornost i krenem napred", pokajnički se izjasnila Laflin na sudu u avgustu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 119 idi na stranu