- Vesti -

Glumica rekla zbog čega se najviše kaje: "Gde mi je glava bila kada sam pristala na to?"

Glumica Kejt Vinslet priznala je da se kaje što je ikada radila sa Vudijem Alenom i Romanom Polanskim.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty Images,  Gareth Cattermole / Staff
Foto: Getty Images, Gareth Cattermole / Staff

Glumica koja je igrala u filmu "Titanik" ranije je branila rad sa dvojicom reditelja, ali je u novom intervjuu priznala da je pogrešila.

Govoreći za "Veniti fer", 44-godišnjakinja je rekla da želi da posluži kao primer mlađim ženama i da ima "pravi integritet".

"Gde mi je dođavola glava bila kada sam pristala na to, da radim sa Vudijem Alenom i Romanom Polanskim? Sad mi je neverovatno kako su ti ljudi bili toliko poštovani u filmskoj industriji. To je sramotno", rekla je Kejt Vinslet u intervjuu. Navela je da mora da preuzme odgovornost jer je radila sa obojicom.

Foto: Getty Images,  John Phillips / Stringer
Foto: Getty Images, John Phillips / Stringer

"Ne mogu da vratim sat unazad. Borim se sa tim kajanjem, ali šta imamo ako ne možemo samo da budemo iskreni o svemu tome?", dodala je ona.

Vudija Alena (84) je njegova usvojena ćerka Dilan Ferou optužila za seksualno zlostavljanje kada je imala sedam godina.

Reditelj je više puta negirao optužbe.

Polanski (87) je uhapšen i optužen za drogiranje i silovanje 13-godišnje devojčice 1977. godine, kada je on imao 43 godine, pri čemu se reditelj izjasnio krivim za manju optužbu za nezakoniti seks sa maloletnicom.

Međutim, pre izricanja presude, pobegao je iz SAD i otišao u Pariz, gde je kao francuski državljanin zaštićen od izručenja. U međuvremenu, optužbe su se nagomilale i još tri žene optužile su Polanskog za silovanje.

Kejt Vinslet je sa Polanskim radila na filmu "Carnage" iz 2011. godine, za koji je dobila nominaciju za Zlatni globus za najbolju glumicu.

strana 1 od 111 idi na stranu