- Vesti -

Latino zavodnik objavio golišave fotografije sa plaže i poslao celom svetu važnu poruku FOTO

Argentinski glumac Sebastijan Rulji, koji je ženama za oko zapeo glumeći prezgodnog Hektora u telenoveli "Rubi", iznenadio je svoje obožavateljke fotografijama na kojima na plaži pozira bez ijedne krpice na sebi.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages/Christopher Polk / Staff
Foto: Gettyimages/Christopher Polk / Staff

Svoje pratioce prvo je zafrkavao skrivajući strateške delove rukama i tvrdio da će pokazati dlanove ako dobije milion lajkova.

Nakon što je dobio skoro milion lajkova, na narednoj je fotografiji zaista podigao ruke, ali fotografkinja mu je genitalije prekrila komadom smeća, prenosi index.hr.

"Pokazao sam dlanove, ali ako ne vidite više, to je zbog smeća. Nadam se da će ova fotografija doći do milion ljudi koji će shvatiti da je šteta da se smeće i dalje gomila na plažama i kvariti puno toga, uključujući i ovu fotografiju. Da nema toliko smeća, ova plaža bi bila raj. Ovaj svet bi bio drugačije mesto. Šteta što smo neodgovorni kao društvo i uvek tražimo krivicu u drugima. Ne bacajte smeće, ne koristite toliko plastike. Očistimo plaže, pokupimo ono što možemo. Nadam se da će ovo ludilo pomoći da se podigne svest o tome kako je važno da čuvamo našu okolinu, našu planetu. Hvala vam na lajkovima i komentarima, ali biću vam još zahvalniji ako budete širili ovu poruku", napisao je glumac uz fotografiju.

strana 1 od 114 idi na stranu