- Vesti -

Muzičara ujela zmija na snimaju spota: "Nadam se da neću umreti" VIDEO

Američki reper Lil Pamp doživeo je neobičnu nezgodu na snimanju novog spota kada ga je u jednom momentu zmija ujela za šaku.

Izvor: B92, mondo.rs
Podeli
Foto: Getty/Paras Griffin
Foto: Getty/Paras Griffin

On je objavio snimak na svom Instagram profilu gde se vidi kako sedi na stepenicama, dok mu čovek sa strane dodaje zmiju koja ga je u trenutku kada ju je reper uzeo u ruke ujela.

Reper je vrisnuo i bacio zmiju na pod, a potom otrčao dalje od nje.

"Pogledajte mi šaku! Je**** me je ugrizla! Upravo sam doživeo da me zmija ugrize", čuje se Lil Pamp kako vrišti na snimku, a potom pokazuje krvavu šaku ka kameri.

U opisu snimka je dodao da se "nada da neće umreti" i da ne sme da se "zaje**** sa zmijama", što mu je u komentarima potvrdio i Džastin Biber.

Međutim, većina njegovih pratilaca na Instagramu nije osetila simpatije prema nezgodi koja ga je zadesila, već su ga napali zbog načina na koji je tretirao životinju i što je uopšte koristio zmiju za snimanje spota.

"Šta si očekivao? Nije trebalo ni da je držiš uopšte", "Zmija je bila u odbrambenom stavu jer se osetila nelagodno okružena bukom i svetlima, ali da, što je ne bi onda bacio i na zemlju", "Ok, ali da li je zmija dobro?", samo su neki od komentara na reperovu objavu.

Lil Pamp je kasnije objavio i "Story" na svom Instagramu gde je istakao da nije ljut zbog toga što ga je zmija ujela, već zato što ne može da nosi prstenje na toj ruci sada i trpi bolove.

strana 1 od 114 idi na stranu