Život

Utorak, 16.07.2019.

14:41

Pevačicu fanovi napali zbog slika: "Ne možemo da joj oprostimo samo zato što je ona"

Najnovijim fotografijama za kinesko izdanje poznatog američkog časopisa Harper's Bazar, pevačica Rijana naljutila je svoje fanove.

Izvor: B92

Pevačicu fanovi napali zbog slika:
Foto: Getty/Kevin Winter

Rijana je na svom profilu na Instagramu objavila fotografije sa snimanja editorijala za kineski Harper's Bazar ne sluteći da će time da izazove lavinu negativnih komentara svojih obožavalaca.

Fanovi su joj najviše zamerili zato što se pevačica slikala sa elementima istočnjačke kulture kojoj ne pripada i optužili je za kulturalnu aproprijaciju - usvajanje i korišćenje elemenata jedne kulture od pripadnika druge.
"Kad se zapadnjačka ikona sretne sa istočnjačkom estetikom", samo je jedan od negativnih komentara na fotografije na kojima Rijana pozira okružena tradicionalnim kineskim detaljima.

"Super izgleda, ali nije li to kulturalna aproprijacija?", "Ne možemo da joj oprostimo sve samo zato što je to ona", "Ovo je tako pogrešno, razočarana sam", "Meni je ovo bolesno", bili su samo neki od komentara.
View this post on Instagram

@harpersbazaarcn by @chenman

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Ipak, mnogi su stali uz Rijanu i podržali pevačicu: "Ovo je prelepo", "Ti si boginja, zanemari hejterske komentare", " prokomentarisali su neki fanovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: