Poznata glumica optužila migrante da trguju decom i dobila šamar VIDEO

Glumica i samoproklamovana aktivistkinja Lindzi Lohan objavila je na svom Instagram profilu bizarni video u kojem optužuje dvoje ljudi, koji su očigledno sirijske izbeglice, za trgovinu decom.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 30.09.2018.

19:45

Poznata glumica optužila migrante da trguju decom i dobila šamar VIDEO
Foto: Gettyimages

Incident se dogodio u Moskvi a uživo je moglo da ga gleda njenih 6,8 miliona fanova, piše Miror.

U videu Lohan prati jednu porodicu, govoreći im na engleskom i arapskom jeziku kako trguju decom i istovremeno pokušava da uveri dvoje dečaka, da krenu sa njom, kao i da će ona da brine o njima.

"Zdravo svima, želim vam pokazati porodicu koju sam upoznala, iz Sirije su i dosta sam zabrinuta za njih. Zaista im je potrebna pomoć", započela je video Lohan.

Glumica je potom prišla porodici i pitala ih da li im treba pomoć, a dečacima je ponudila prenoćište u hotelu. Budući da im roditelji nisu dopustili, Lohan je počela da se svađa sa njima i da ih optužuje za trgovinu decom.

"Pogledajte što se dešava, trgovina decom, vi uništavate arapsku kulturu. Ne dozvoljate da povedem decu, a oni žele da idu. Ne brinite momci ja sam sa vama", rekla je Lohan.

Ove reči su isprovocirale ženu koja je prišla i udarila glumicu.

Kako se video završava, Lindzi Lohan govori svojoj publici kako je šokirana i prestrašena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: