Opet pokazala sve atribute: Pevačica pozirala u prozirnom vešu FOTO

Pop ikona Madona objavila je na Snepčetu fotografiju u donjem vešu koja je izvazvala podeljene reakcije korisnika društvenih mreža.

Život

Izvor: B92

Petak, 31.08.2018.

11:29

Opet pokazala sve atribute: Pevačica pozirala u prozirnom vešu FOTO
Foto: Gettyimages

Jedna od najvećih muzičkih zvezda, 60-godišnja pevačica Madona, u svojoj poslednjoj Snepčet objavi pokazala je sve svoje atribute.

Kontroverzna pevačica nije mnogo ostavila mašti, te je snimila selfi ispred zamagljenog ogledala, ali čak ni to nije sprečilo da se vidi njen proziran donji veš.

Poznato je da Madona vodi računa o svom izgledu i dosta vremena provodi u teretani, a ova nova fotografija pokazuje rezultate napornog rada. U svojoj objavi otkrila je tonirane mišiće stomaka i oblikovane noge.
Podsećamo, ovo nije prvi put da Madona deli svoje eksplicitne sadržje.

Ona je prošle godine izvazvala burne reakcije kada je na ličnom profilu na Instagramu sa celim svetom podelila fotografiju na kojoj je potpuno gola, a grudi je sakrila torbom.

A post shared by Madonna (@madonna) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: