Ona nije mogla da zadrži suze kad je videla poruku svog saputnika

Savana Filips je na svom Facebook profilu objavila ružno iskustvo koje je preživela dok je čekala da njen avion za Čikago poleti.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 17.06.2018.

12:44

Default images

"Moj let je bio otkazan zbog oluje i morala sam da menjam let, nisam izabrala mesto kako to obično radim. Uvek se trudim da izaberem red u kom ću biti sama da niko ne mora da sedi pored mene. Nisam najkrupnija osoba na svetu, ali nisam ni najsitnija", napisala je. Dodala je da se najviše boji da će nekome biti neudobno jer sedi pored nje, a taj joj se strah obistinio na najgori mogući način. "Sedela sam pored starijeg muškarca koji me je propustio da bih sela do prozora. U jednom trenu sam slučajno videla kako je nekome u poruci napisao da sedi pored "smrdljive debele". Ne znam šta je dalje pisalo jer sam brzo odvratila pogled. Bila sam šokirana. Pre nego što sam se snašla, počele su da mi teku suze. Sedila sam i tiho plakala, nadajući se da neće započeti razgovor jer nisam znala kako ću reagovati", objasnila je Savana. Uplakanoj ženi je ipak priskočio u pomoć muškarac koji je sedeo iza njih i zatražio je od njenog suputnika da se zamene za mesta. Kad ga je ovaj upitao zašto, rekao mu je: "Jer sam video šta pišeš o njoj i neću to da trpim". "Pitao me da li sam videla poruku i klimnula sam glavom. Rekao mi je da se toliko razljutio kad je video šta taj čovjek piše da je morao nešto da preduzme i zamolio me da ne dopustim da me to pogađa", zaključila je Savana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: