- Vesti -

Pucnjava na svadbi? Čik, probajte u Nemačkoj /VIDEO

Uznemirujući video-snimak prikazuje muškarca koji ispaljuje šest metaka iz svojih kola. Incident se dogodio usred bela dana u nemačkom gradu Duisburgu.

Izvor: B92
Podeli
foto: screenshot/bild
foto: screenshot/bild

Jedan lokalac koji je snimio bahato ponašanje povorke na svadbi ističe da je nasilnik kolima blokirao ulicu, a u jednom trenutku je "čak i uperio pištolj ka motoristi koji je dolazio iz suprotnog smera“.

U pitanju je bila jedna turska svadba u ovom gradu, a dok je policija došla povorka je nastavila dalje.

“Nažalost, ovaj incident nas ne iznenađuje. Svesni smo problema. Dok smo mi stigli oni su već otišli i ne možemo nigde naći oružje“, kaže portparol policije Ramon van der Mat.

Sličan incident dogodio se prošlog meseca u Bonu, a muškarac koji je pucao iz automobila u pokretu optužen je za narušavanje nemačkog zakona o kontroli vatrenog oružja.

Vesti

Porodična, a ne politička priča o Oliveru Ivanoviću

Oliver Ivanović, lider Građanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“, preminuo je nakon što je upucan ispred kancelarije u Kosovskoj Mitrovici. Pre samo osam meseci nakon tri godine izašao je iz zatvora, a kamere emisije "150 minuta“ zabeležile su tada njegovu prvu porodičnu šetnju kroz Kosovsku Mitrovicu. U dirljivom prilogu govorio je o danima provedenim u zatvoru, ali i o porodici. Pogledajte.

Vesti utorak 16.01. 11:15 Komentara: 26
strana 1 od 3651 idi na stranu