Ronaldo se brzinski iselio iz vile, razlog - ovce

Kristijano Ronaldo nedavno je potpisao ugovor sa fudbalskim klubom Mančester junajted. Našao je novu vilu u kojoj će živeti sa porodicom, ali već nakon nedelju dana su se preselili u drugu kuću.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 16.09.2021.

14:08

Ronaldo se brzinski iselio iz vile, razlog - ovce
Foto: Profimedia

Ronaldo se sa suprugom Georginom Rodrigez i decom preselio jer im je smetala buka koju su pravile ovce, piše "San" (The Sun). Takođe, plašio se i za sopstvenu sigurnost.

Ronaldo nastavlja da se bogati na račun kose - otvorio još jednu kliniku

"Iako je imanje prelepo i nalazi se između brojnih polja i šuma, u blizini je stado ovaca koje su vrlo bučne rano ujutro. Tu je takođe bila i javna pešačka staza, kao i put sa kojih se pruža pogled na njegova ulazna vrata. Ronaldo je pravi profesionalac, kome je potreban kvalitetan odmor i oporavak nakon utakmica pa je zaključio da je najbolje da se on i njegova porodica presele", rekao je izvor.

Radila je u prodavnici, sada šeta crvenim tepihom: Kako je Ronaldo pao na Georginu

Njihov novi dom ima bazen, bioskopsku salu i garažu u koju mogu da se parkiraju četiri automobila. Imanje je osigurano nadzornim kamerama i električnim ulaznim vratima pa je pod stalnim nadzorom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: