Bivši suprug Emili Ratajkovski optužen za uznemiravanje: "Naterao me na seks"

Dve žene nedavno su optužile bivšeg supruga Emili Ratajkovski Sebastiana Ber-Meklarda za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje.

Izvor: Klix

Petak, 31.03.2023.

08:09

Bivši suprug Emili Ratajkovski optužen za uznemiravanje:
Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Kako prenose strani mediji, dve žene optužile su slavnog producenta Sebastiana Ber-Meklarda za neprimereno seksualno ponašanje i zlostavljanje. Mediji nisu objavili izvor ovih informacija, a dobili su i izjavu žene koja je uključena u pravni spor s ovim producentom gde je ona navela kako je desetak izvora potvrdilo ovakvo ponašanje Ber-Meklarda.

U izveštaju se navelo da je producent angažovao 17-godišnju devojku putem Instagrama da glumi u sceni filma "Good Time", gde je devojka trebalo da bude gola. Kako navode, žena je zamoljena da izvede golu scenu s glumcem koji je nedavno pušten iz zatvora pred desetak muških glumaca i članova ekipe, uključujući reditelje Džoša Safdija i Benija Safdija.

U drugoj optužbi navodi se kako je druga devojka upoznala Ber-Meklarda tokom produkcije film "Uncut Gems". Tvrdi da joj je takođe pisao putem Instagram proflila i davao obećanja u vezi s njenom karijerom. Kako kaže, prislio je na intimne odnose bez kondoma.

Ista žena je rekla da je Ber-Meklard koristio pogrdan i antisemitski jezik prema njoj, a kasnije je tvrdio da se šalio i da je pratio njenu lokaciju putem aplikacije na njenom telefonu.

Mediji su pokušali da kontaktiraju predstavnike slavnog producenta, ali oni nisu hteli da komentarišu situaciju. Takođe, mediji su pokušali da kontaktiraju i predstavnike Emi Ratajkovski, budući da se sve odvijalo dok su oni još bili u braku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: