Adel otvorila dušu: "Pila sam četiri flaše vina do podneva"

Poznato je da Adel otvoreno govori o temama kao što je mentalno zdravlje, a ovaj put je otvoreno govorila i o problemu sa alkoholom.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.03.2023.

15:16

Adel otvorila dušu:
Foto: Fred Duval/Shutterstock

Pevačica Adel (34) priznala je na koncertu u Las Vegasu da je pila velike količine alkohola tokom karantina zbog koronavirusa. Držeći čašu vina na bini, priznala je publici da je do podneva popila četiri flaše vina.

"Sećam se kada sam došla ovde u vreme izolacije, popila sam četiri flaše vina do 11 sati. Kao i svi mi, želela sam da izdam album 2020. godine, ali sam završila kod kuće sa alkoholom", rekla je pevačica.

Adel je dodala da je izbacila alkohol iz svog života kada je počela da vežba i da se zdravo hrani.

"Prestala sam da pijem. To je odličan način da upoznate sebe, da pijete vodu i ostanete prisebni", zaključila je ona.

Alkohol nije jedino o čemu je pevačica otvoreno pričala. Nedavno je pred publikom govorila o još jednoj važnoj temi, mentalnom zdravlju. Otkrila je i da je ponovo otišla kod terapeuta nakon razvoda od bivšeg supruga Sajmona Koneckog (48) 2019. godine.

S obzirom na to da pevačica svoj ljubavni život drži podalje od očiju javnosti, obožavaoci su se obradovali kada je nedavno javno izjavila ljubav svom vereniku Riču Polu (41) na svom koncertu, gde je otpevala njegovu rođendansku pesmu. Adel i Rič upoznali su se na zabavi pre nekoliko godina, a svoju vezu objavili su u leto 2021.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: