Tom Henks očajan: "Moja bolest je kulminirala zbog uloge u filmu"

Tom Henks se više od 10 godina bori s teškom bolešću, a reč je o dijabetesu tipa 2.

Izvor: Klix

Utorak, 28.03.2023.

08:13

Tom Henks očajan:
Foto: Tinseltown/Shutterstock

Slavni glumac je jednom prilikom rekao da se već neko vreme bori s visokim nivoom šećera u krvi.

"Otišao sam kod doktora i on mi je rekao: "Znaš onaj visoki šećer s kojim se boriš od 36. godine? E, pa, dobio si dijabetes, tip 2'", ispričao je.

Dvostruki oskarovac jer istakao kako su mu doktori kazali da neće morati da uzima insulin ako se bude zdravo hranio.

"Videli ste me u filmovima, na šta sam ličio. Pravi debeli idiot. Mislio sam da to mogu da izbegnem tako što ću ukloniti pecivo sa svojih burgera, ali bilo je potrebno više od toga. Doktori kažu da više neću morati da primam insulin, ako nastavim da održavam željenu težinu i ako nastavim da se zdravo hranim", dodao je.

Henks je takođe priznao i da je sam odgovoran za svoju bolest jer nije vodio računa o ishrani.

"Ispao sam totalni idiot. Pre tri godine dijagnostikovan mi je dijabetes 2 i to zbog velikih oscilacija u kilaži. Bolest je kulminirala kada sam radio na filmu 'Philadelphia'", kazao je svojevremeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: